Προθεσμίες / Διαδικασίες για τις εκλογές του ΣΥΠΥΥΠ (μέλος της ΠΟΣΥΠ)


Συναδέλφισσες / Συνάδελφοι των Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας,

την Τρίτη 22/03/2022 διενεργούνται οι εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδικαλιστικού μας οργάνου, του ΣΥΠΥΥΠ (Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας) οι οποίες θα διενεργηθούν με μεικτό τρόπο, τόσο δια ζώσης, όσο και ηλεκτρονικά.

Σε ότι αφορά στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ πρέπει ως 14/03/2022 να εγγραφείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στο σύνδεσμο https://form.jotform.com/220611641787355. Στην φόρμα αυτή πρέπει να ανεβάσετε και αυτήν την υπεύθυνη δήλωση η οποία πρέπει να είναι επικυρωμένη ως προς το γνήσιο της υπογραφής.

Η επικύρωση του γνησίου της υπογραφής μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

  1. Τυπώνετε την Υ.Δ. , τη συμπληρώνετε, την υπογράφετε μπροστά στον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας σας ή σε Προϊστάμενο οποιασδήποτε άλλη Δημόσιας Υπηρεσίας ή Κ.Ε.Π. οι οποίοι θεωρούν το γνήσιο της υπογραφής σας. Την υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο υπεύθυνη δήλωση σκανάρετε και δημιουργείτε το αρχείο PDF που θα ανεβάσετε στη φόρμα εγγραφής.
  2. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του gov.gr αντιγράφετε το κείμενο της υπεύθυνης δήλωσης, υπογράφετε “ηλεκτρονικά” και αποθηκεύετε στο αρχείο PDF της ηλεκτρονικά υπογεγραμμένης υπεύθυνης δήλωσης που θα ανεβάσετε στη φόρμα εγγραφής.

Για απορίες / διευκρινίσεις / υποστήριξη μπορείτε να με καλέσετε στο 22413 64873.

Θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση για τον τόπο και τον τρόπο της δια ζώσης ψηφοφορίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *