Γιατί να στηρίξεις την υποψηφιότητα μου στις εκλογές του ΣΥΠΥΥΠ

14 Μαρτίου, 2022 Vassilis Moraitis No comments exist

Συναδέλφισσα / Συνάδελφε,

Λέγομαι Βασίλης Μωραΐτης κι εργάζομαι στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου. Στις εκλογές του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών Υπουργείου Παιδείας (Σ.Υ.Π.Υ.Υ.Π.) που θα γίνουν την Τρίτη 22/3/2022 είμαι υποψήφιος με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ για το Διοικητικό Συμβούλιο, για Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.Σ.Υ.Π. (το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό μας όργανο) και το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ζητώ τη στήριξή σου και την ψήφο σου και για τα τρία όργανα αυτά.

Γιατί να προτιμήσεις όμως εμένα;

α) Γιατί έχω εμπειρία στους συνδικαλιστικούς αγώνες όντας μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Ρόδου και αντιπρόσωπος στην Π.Ο.Ε.Ο.Τ.Α. σε δύο θητείες 2015-2018 και 2018 – 2020 όταν ήρθα στη Δ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου με μετάταξη.

β) Γιατί πιστεύω στην ενότητα και τον κοινό αγώνα όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο αλλά και στον Ιδιωτικό Τομέα. Όλους μας ενώνει ο αγώνας όχι απλά για να επιβιώσουμε αλλά για να εξασφαλίσουμε μια ποιότητα ζωής για τους εαυτούς μας και τις οικογένειες μας. Όμως πέφτουμε συνεχώς στην παγίδα του “διαίρει και βασίλευε” που μας στήνει η κυβερνώσα τάξη κατηγοριοποιώντας τους εργαζομένους και προσθαφαιρώντας επιδόματα και δικαιώματα συνεχώς από τις κατηγορίες αυτές ώστε οι εργαζόμενοι να είναι συνέχεια σε αντιπαλότητα και αναταραχή μεταξύ τους.

γ) Γιατί αγωνίζομαι για τη διαφάνεια στο συνδικαλισμό και διαφωνώ με την δημιουργία επαγγελματιών συνδικαλιστών ή συνδικαλιστών που εκμεταλλεύονται την ιδιότητά τους αυτή ως εφαλτήριο για ανώτερα (βλ. βουλευτικά) αξιώματα. Τη στιγμή που κάποιος αντιμετωπίζει το συνδικαλισμό ως μέσον για να βιοπορίζει ή να ψηφοθηρίζει παύει να ενδιαφέρεται για το συνάδελφο και τους αγώνες της εργατικής τάξης και κοιτάει μόνο τον εαυτό του.

Με αυτές τις αρχές θα πορευτώ στους αγώνες του κλάδου μας συναδέλφισσα / συνάδελφε. Κι αν όλα αυτά χίλιες φορές στα έχουν πει, ίσως δεν βρέθηκε κανείς να τα εννοεί.

Ραντεβού στην κάλπη στις 22/3/2022 και στους αγώνες από την επόμενη μέρα.

Βασίλης Μωραΐτης

τηλ. εργασίας 22413 64873

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *